لوازم پرداختکاری شهبازی

شماره تماس:

09127779340

شماره تماس: 09127779340

لوازم پرداختکاری شهبازی

غلطک (غلتک) پرداختکاری

غلطک (غلتک) پرداختکاری

غلطک پرداختکاری

غلطک پرداختکاری یکی از ماشین آلات سنگینی است که برای پرداخت کاری استفاده می شود.

این دستگاه یک پایه ی ثابت دارد و یک قطعه ی دوار که سمباده ی نواری بر روی آن قرار می گیرد.

و با این دستگاه سطح سطوح فلزی پرداخت و سیقلی می شود.

طریقه ی نصب سمباده نواری نیز به این صورت است که یک سر سمباده نواری به بخش اصلی غلطک  وصل می شود و سمت

دیگر آن به زیر نواری وصل می گردد.

این  وسیله پایه ثابت و دارای توپی دوار است که برای سمباده کاری نواری استفاده می شود.

یک سرنوار به توپی غلطک وسر دیگر آن به زیر نواری متصل به دستگاه پرداخت وصل می شود.

در مجموعه شهبازی پولیش کارشناسان ما با توجه به نیاز مشتریان گرامی تجهیزات خود را بر مبنی درخواست های مشتریان عزیز

تولید مینمایند.

این اصل مشتری مداری همواره در لوازم پرداختکاری شهبازی رعایت میشود زیرا این ما هستیم که به مشتریان گرامی وابسته هستیم.

این نوع نگاه از دید کارشناسان ما همواره مبنی راهنمایی و همچنین مشاوره برای فروش میباشد.

با توجه به موارد ذکر شده در بالا ما همچنین بر فروش بدون واسطه به مشتریان پایبند هستیم .

زیرا اگر مشتریان گرامی قیمت تمام شده پایین در کالای خود داشته باشند.

این سود حاصل نیز نصیب ما نیز خواهد شد با تکرار فروش خود به مشتریان.

لطفا برای اطلاعات بیشتر با شماره مشاورین شما در شهبازی پولیش لوازم پرداخت کاری تماس حاصل فرمایید.

 

هر آنچه که باید در مورد غلتک پرداختکاری بدانید

غلتک یا ( غلطک  ) پرداختکاری چیست؟ چه کاربردهایی دارد؟ از کجا می توان بهترین غلتک پرداخت کاری را تهیه کرد و …

بدون شک، اغلب این سوالات، بعد از شنیدن نام این نوع غلطک، به ذهن هر شخصی خطور می کند. البته افرادی که در حوزه ی پرداخت کاری و کار کردن با سمباده ی نواری مشغول به کار هستند، کاملا با این دستگاه آشنا می باشند. ولی افراد مبتدی و تازه کاری که به تازگی وارد این عرصه شده اند اطلاعات چندانی از قلطک پرداختکاری، نحوه ی استفاده از آن و کاربرد آن ندارند. از این رو ما نیز در این مطلب به معرفی قلتک پرداختکاری می پردازیم. حال اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید می توانید با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.

غلتک پرداختکاری

غلتک پرداختکاری چیست؟

غلتک، نوعی ماشین آلات سنگین است که از آن در حوزه ی پرداخت کاری استفاده می شود. از ویژگی های ظاهری این نوع غلتک می توان به پایه ی ثابت و قطعه ی دوار آن اشاره کرد که یک سمباده بر روی این قطعه ی دوار قرار دارد. حال شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که چنین ماشین آلاتی در صنعت چه کاربردی دارند؟

در این راستا باید متذکر شویم در صنایع مختلف برای اینکه سطوح مختلف فلزی را پرداخت و صیقلی کنند از قلتک پرداخت کاری استفاده می نمایند. به همین دلیل این دستگاه، یکی از مهم ترین دستگاه هایی است که در صنعت پرداخت کاری مورد نیاز می باشد. با توجه به این تفاسیر می توان نتیجه گرفت غلتک پرداخت کاری مناسب صنایع و افرادی است که کارشان مربوط به سمباده ی نواری باشد. به این صورت که اگر در شغلتان نیاز به استفاده از سمباده ی نواری و پرداخت قطعات توسط این سمباده دارید حتما باید یک دستگاه قلتک پرداختکاری برای خود خریداری کنید.

 

غلتک پرداختکاری

نحوه نصب سمباده نواری بر روی غلتک پرداخت کاری به چه صورت است؟

با توجه به تعریف بالا می توان گفت که سمباده ی نواری، مهم ترین جزء دستگاه قلطک پرداختکاری است چرا که کار اصلی پرداخت و صیقل دادن سطوح را انجام می دهد. بنابراین، نحوه ی نصب آن بر روی دستگاه بسیار مهم است. در این راستا باید بگوییم نحوه ی نصب این سمباده به این صورت است که یک سر آن به بخش اصلی غلتک و سر دیگر آن به زیر نواری متصل می شود.

به طور قطع، افرادی که سر و کارشان با سمباده ی نواریست به غلتک پرداختکاری یا همان غلطک پولیش نیاز دارند.

ویژگی ها

یکی از مهم ترین ویژگی های قلتک پرداخت کاری، داشتن ارتفاع مناسب می باشد. علاوه بر این، در این دستگاه از مناسب ترین قطعات و ابزارآلات، نظیر شفت و بلبرینگ استفاده شده است. طبیعتا استفاده از چنین ابزارآلات مناسبی سبب شده که این دستگاه از مزیت های منحصر به فردی نیز برخوردار باشد. از جمله ی این مزیت ها می توان به لرزه نداشتن غلتک نوار کاری اشاره کرد.

این مزیت دستگاه غلتک پرداخت کاری سبب شده به عنوان بهترین دستگاه، در حوزه ی پرداخت کاری شناخته شود. به همین دلیل، در حال حاضر شرکت های مختلفی اقدام به عرضه ی دستگاه های غلتک پرداختکاری با مناسب ترین قیمت نموده اند. این فروشگاه ها علاوه بر این دستگاه، انواع وسایل جانبی که مورد نیاز پرداخت کاری و قلطک پرداختکاری یا همان غلتک نوار کاری است را هم به مشتریان ارائه می نمایند. به عنوان مثال، واکس پرداخت کاری یکی از مهم ترین متریال هایی است که در صنعت پرداخت کاری استفاده می شود و ارائه ی این متریال از دیگر خدمات فروشگاه های عرضه کننده ی قلطک پرداختکاری است.

غلطک پرداختکاری

واکس پرداخت کار چیست؟

همان طور که می دانید سطوح اجسام مختلف مثل اجسام پلاستیکی یا فلزی و … به جلا دادن یا پولیش کاری و یا به اصطلاح، پرداخت کاری نیاز دارند. به همین دلیل به دستگاه و ابزارآلاتی نیاز است تا بتوان این سطوح را صاف و صیقلی کرد. همان طور که اشاره نمودیم غلتک پرداخت کاری یکی از بهترین دستگاه هایی است که می تواند چنین خدماتی را ارائه دهد. اما این دستگاه به تنهایی از عهده ی این کار برنمی آید و نیازمند ابزارآلات جانبی و متریال هایی است. یکی از مهم ترین این متریال ها واکس پرداخت کاری است.

واکس پرداخت کاری به نام های دیگری مثل واکس پولیش کاری، واکس گیلانس، واکس نمد، واکس صنعتی و واکس استیل نیز شناخته می شود. با این واکس می توان اقدام به جلا دادن فلزات، چوب، شیشه، سنگ و … نمود. همان طور که تمام صنایع و مشاغل نیازمند ابزارآلات و متریال های اولیه هستند صنعت پرداخت کاری نیز به این تجهیزات نیاز دارد. از این رو علاوه بر داشتن قلتک پرداختکاری، متریال ها و ابزارآلات اولیه نیز برای شروع این کار، نیاز می باشد.

قلتک پرداختکاری

تجهیزات مورد نیاز برای غلتک پرداخت کاری

یکی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای غلتک پرداخت کاری، گیلانس است. در ابتدای کار، باید گیلانس پرداخت کاری را انتخاب کنید. انتخاب گیلانس بستگی به نوع کار شما دارد. بعد از آن باید فرچه ی پرداخت کاری و سپس واکس گیلانس را انتخاب کنید.  لازم به ذکر است بدانید انتخاب واکس پرداخت کاری باید با توجه به نوع قطعه ای باشد که شما قصد پرداخت کاری بر روی آن را دارید. از این رو شما باید رنگ واکس پرداخت کاری را انتخاب کنید. در واقع، دلیل این امر، وجود واکس پرداخت کاری متنوع است که هر کدام از آن ها دارای کاربردی خاص می باشند. البته یک شاخصه مهم برای شناخت بهتر این واکس ها وجود دارد و آن، تنوع رنگی در واکس پرداخت کاری است. در واقع شما می توانید با توجه به رنگ گیلانس، کاربرد آن را تشخیص داده و برای پرداخت کاری مد نظر خود، آن را انتخاب کنید. بر این اساس، در ادامه به معرفی رنگ واکس پرداخت کاری می پردازیم.

البته قبل از معرفی رنگ واکس باید این نکته را یادآوری کنیم که تمام این واکس ها دارای یک کاربرد مشترک هستند. چرا که وظیفه ی تمام آن ها با توجه به مواد ساینده و لایه برداری که دارند از بین بردن خط و خطوط و خش روی سطوح و درخشندگی بالای سطوح است.

معرفی رنگ واکس گیلانس

  • آبی: واکس های پرداخت کاری آبی، نشان دهنده ی این است که از این نوع واکس ها باید، برای قطعات کروم، استیل و هر نوع فلز با ارزش دیگری استفاده نمود.
  • سبز: واکس های سبز رنگ به واکس های برنجی شناخته می شود چرا که عموما برای قطعات برنجی به کار می روند.
  • صورتی: از واکس پرداخت کاری صورتی رنگ برای فرچه کاری استیل استفاده می شود. البته باید بدانید که برای این انتخاب باید به کیفیت و نوع مواد به کار رفته در واکس دقت کنید.
  • قرمز: واکس پرداخت کاری قرمز نه تنها برای فرچه کاری بلکه برای لایه برداری هم مناسب است.
  • مشکی: واکس های پرداخت کاری مشکی هم برای نمد کاری است و هم مناسب کار کردن، بر روی آهن است.
  • نخودی: اگر می خواهید یک نمد کاری نرم به همراه پولیش کاری بر روی آهن داشته باشید واکس پرداخت کاری نخودی رنگ، بهترین گزینه برای شما است.

غلتک پرداختکاری

معرفی غلتک پرداخت کاری

یکی دیگر از مهم ترین ابزارآلاتی که در صنعت پرداخت کاری مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع، مهم ترین رکن این صنعت است قلتک پرداخت کاری می باشد. از این قطعه برای متصل کردن دستگاه و سمباده ی نواری استفاده می شود. به طور کلی مجموعه ی این ابزارآلات به منظور پلیسه گیری و لایه برداری سطوح مختلف استفاده می شوند. همان طور که از نام پولیش و پرداخت کاری مشخص است از این غلتک به منظور جلا دادن و براقیت سطوح مختلف استفاده می گردد.

شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که چرا پولیش کاری یا براقیت سطوح فلزی مهم است؟

مطمئنا وقتی سطوح فلزی در کنار هم و یا در مجاورت آب و رطوبت قرار می گیرند اکسید می شوند و بعد از مدتی کدر شده و شفافیت اولیه را ندارند. در چنین مواقعی برای جلا و براقیت سطوح آن ها به دستگاه پرداخت کاری یا همان پولیش کاری نیاز می باشد.

انواع قلتک پرداختکاری

از دیگر مواردی که در صنعت پرداخت کاری باید به آن توجه کنید آشنایی با انواع انواع قلتک است. در واقع، قبل از اینکه وارد این حرفه شوید باید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید. به عنوان مثال یکی از مهم ترین اطلاعاتی که در این حوزه باید از آن آگاه باشید آشنایی با انواع غلتک پرداختکاری است.

این غلتک به دو نوع غلتک پرداختکاری موشکی تک فاز و غلتک پرداختکاری سه فاز تقسیم می شود. طبیعتا هر کدام از این دستگاه ها نحوه ی عملکرد خاص خود را دارند. از آنجایی که این نوع غلتک، مهم ترین دستگاه سخت افزاری در یک صنعت بزرگ یعنی، پرداخت کاری است لذا آشنایی با نحوه ی عملکرد آن بسیار مهم می باشد.

قلتک پرداختکاری

معرفی غلتک پرداختکاری موشکی تک فاز

در  غلتک پرداختکاری موشکی تک فاز ، پرداخت کاری به این صورت است که با توجه به قدرت و توان برق مصرفی می تواند با یک طرف، عملیات سمباده کاری و با طرف دیگرش، عملیات پرداخت کاری با استفاده از گیلانس را انجام دهد.

معرفی غلتک پرداختکاری سه فاز

در غلتک پرداختکاری سه فاز، توان موتور، برق مصرفی سه فاز به همراه قدرت 15 اسب بخاری این زمینه را فراهم می کند که فرد بتواند از هر دو طرف آن، عملیات پولیش کاری یا همان گیلانس کاری را انجام دهد. لازم به ذکر است بدانید که برای پولیش کاری یا گیلانس کاری، نیاز به فرچه خواهید داشت. همچنین وظیفه ی گیلانس، جذب کردن مواد پولیش است. در واقع، در حین کار کردن دستگاه و چرخش گلانس، مقداری از واکس را بر روی گیلانس می زنید و سپس عملیات پولیش کاری یا جلا دهندگی را شروع می کنید.

روش استفاده از غلطک پرداختکاری

طبیعتا روش استفاده از غلتک پرداختکاری برای بسیاری از افراد خصوصا افراد مبتدی بسیار حائز اهمیت است. در این راستا باید بگوییم در ابتدا شما باید یکی از انواع دستگاه اصلی قلطک پرداختکاری را تهیه و سپس با توجه به آن، خود قلتک پرداخت کاری مناسب را خریداری کنید. سپس باید این دستگاه را در جایی و با استفاده از بتن یا بولت، سفت و محکم کنید. حالا در مقابل آن، غلتک پرداختکاری را قرار دهید. این موارد، مراحل اصلی استفاده از قلتک پرداختکاری می باشد.

پس از آن، باید سایر مراحل را سپری کنید. بر این اساس، ابتدا زیر نواری که نوعی لاستیک است را بر روی دستگاه پرداخت کاری نصب کنید. در مرحله ی بعد باید سمباده ی نواری را تهیه کنید. یادتان باشد که در انتخاب سمباده  نواری باید به دانه بندی مورد نیاز خود توجه کنید. سپس این سمباده را بر روی زیرنواری لاستیکی قرار دهید. طرف دیگر سمباده ی نواری را بر روی قسمت آلومینیومی غلتک پرداختکاری بگذارید. بر روی قلتک پرداخت کاری یک پیچ تنظیم، تعبیه شده است که شما می توانید به کمک آن، سمباده را به غلتک نوار کاری، متصل کنید. در واقع تنظیم کردن و به اصطلاح سفت کردن این قسمت دستگاه پرداخت کاری، بر عهده ی شما است. لذا تا زمانی که سفتی مورد نظر شما ایجاد شود می توانید این مرحله را ادامه دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا